Strikk deg mot jul

I 2013 fikk jentene hver sin strikkede julekjole. For å poengtere dette, før vi overhodet går videre – aldri mer! Jeg satt kl 13 på selve Juleaften å strikket kanter på den siste kjolen, sydde i X antall trykknapper i begge to, og sydde knapå i boleroen. Jeg holdt seriøst på å spy av hele antrekket, når jeg var ferdig. Kl 14.30 satt vi i kirken, ferdig påkledd, strikket og montert – alle mann 🙂 Lille sin kjole, bruker Knøtta nå – så de har i det minste vært en del i bruk, Aner du hvor mange masker det er i et strikket foldeskjørt, i størrelse 6 år? OMG (som kidsa sier….) Det er mange! Kjolene er strikket i str 4 og 6 år, på pinne 2,5 og Dale babyull. 

 

#dalegarn #mamma #antrekk #mammablogg #strikk #strikking #mammaliv #blogg #håndarbeid #medialiv #strikk #hobby

2 kommentarer

  1. Fantastisk fine kjoler. Skjønner godt du sier aldri mer, imponert over at du har strukket 2 i babyull på pinne2,5 Hadde vært lei etter en halv kjole. Datt innom bloggen din ved deling av innlegget om Kaptein Sabeltannbiletter. Det var inspirerende, flott gjort😄😄😄. Ser du driver med mye av det samme som jeg liker av håndarbeide. Er du på insta? Hadde vært artig og følge deg der. Jeg heter kreativitet. By the way, super blogg, denne blir jeg nok lese mer av.
    Ha en super helg. Klem fra Grethe og hennes lillemann. På fem😄😄😄

    Liker

  2. Grethe: Jeg er på insta ja.. veldig aktiv i perioder og ikke i perioder :-p Jeg heter toneirena på instagram 🙂 Skal finne deg, og følge deg ! Så koselig du liker bloggen! 🙂 Ha en super helg du også!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..