Bernina B780

 

Da denne maskinen kom i hus, var vi ikke i gang med oppussing enda av gang + stue. Jeg hadde fortsatt syplass i gangkroken + jobbmaskinen min. 

For to år siden, var det Brother, Husqvarna Viking Ruby og Babylock Enlighten som bodde hos meg. (Vil du se maskinene i dag, se oversikten i høyre kolonne) 

I dag syr jeg på spisebordet og trives faktisk med det. Jeg har et rom nede i kjellen, der alt utstyret står – og sosial som jeg er, trives jeg bedre med å sy med folk rundt meg, lyder og gjerne tv på 🙂 

Utstyrsskapet som følger med B780 (de fleste litt større Bernina maskinene) er helt supre! 

Skjermen er stor, fargesterk og utrolig informativ

 

Stort syrom, godt lys og oversiktlige knapper. 


 

Men ikke nok med at det er godt lys i syrommet. Se på bildet til høyre, når sylyset er avslått – kan du se den lille fiffige detaljen? B780 har nemlig lys i spolehuset! Er ikke det fancy? Og for min del så elsker jeg det.

Spolene er STORE (en megafordel ved feks brodering) og det stående system. De fleste maskinene i dag har plast drop spole system, jeg liker det stående best. Tåler mer, og gir flere muligheter for filting, som Bernina har kit til. 

 

Må jo bare elske dette? 😉 

 

 

Enkel søm og trykkfotvalg.. 

 

 

Og selvfølgelig kan du justere farger, mønster +++ som du ønsker. Det ligger mange farger og bakgrunner klare i maskinen. På grunn av maks utnyttelse kan man kun bruke forhåndsdefinerte bakgrunner, men hva gjør vel det? Du kan velge alt fra sort/grå til rosa, lilla, grønn, blå – det burde være noe for enhver sjel. Og dessuten er det jo ikke en bilderamme, men kun personalisering av en allerde fantastisk maskin! 


 

MEN! Dette er ikke en maskin som du  ha, bør spare til, fikser alle dine sømsorger osv. Men er dette en maskin du har sett på, drømt om, eller innenfor kategorien sy/brodermaskin, som du har vurdert – er denne absolutt et godt kjøp, eller noe du bør vurdere. Men det er ikke en maskin jeg vil anbefale, om du ikke har helt sømdilla, vil utnytte broderidelen eller har vunnet i lotto… hehe. Men at maskinen er SUPERgild, og at alle burde ha en slik flott maskin, er jo klart :-p Men det finnes SÅÅÅÅ utrolig mange flotte maskiner der, inkl rimeligere, gode Berninaer – som du kan ta en titt på. Bl.a har jeg 550QE og 215, som er flotte maskiner, i annen prisklasse. Jeg skal se om jeg kan lage noen innlegg om de, en annen dag 🙂 

 

#sy #bernina #håndarbeid #hobby #søm #symaskin #kjøpstips #blogg #mamma #mammablogg

Reklame

4 kommentarer

  1. Denne så veldig flott ut. Selv har jeg vurdert en Bernina 550 QE. Flott om du kan lage et innlegg på den. Syr på Janome Horizon 770 i dag, men er ikke fornøyd, så vurderer å bytte den ut..

    Liker

  2. Beate: Ja det er en veldig fin maskin! Du har ikke vurdert 710, som alternativ til Horizon? De er mer like, enn 550QE. Skal se om jeg kan få funnet frem 550en og lage et innlegg en av de nærmeste dagene 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..