Minnerik natta

Sitter å blar gjennom bilder på maskinen min nå, og da dukket det opp masse bilder fra butikken Masker & Sting. Den ble åpent feb. 2011 og lukket des. 2014. Det ble noen humpete år, mange utskiftninger i styresammensettingen og varierte årsresultater. Det siste året hadde jeg to fantastiske damer med på laget. De drev butikken mer eller mindre en stund selv, inntil de overtok den sommeren 2014. Disse to damene er med i «strikkegjengen» og jeg koser meg glugg med de. Snillere damer tror jeg ikke det finnes. (hun ene er damen som nøstet opp garnet mitt i dag, i racerfart.. hehe) Selv om en epoke er over, og det til tider er sinnsykt deilig (som blandt annet å ha en ferie uten å bekymre seg over ferieavikling, omsetning eller lukketider) er det litt vemodig å se på bilder, og tenke på alt arbeidet som lå bak. 

En annen butikk her i byen, skal også legge ned nå. De skal legge ned butikkdriften sin – og kun drive quiltedel. Det er utrolig synd. Nå kommer jeg til å kjøre til Grimstad, da jeg liker Meretes Atelier vanvittig godt, og bedre enn det tilbudet som er igjen her i byen – innen søm. Garn, har man Blå tråd her i byen + husfliden og Huslfidsstua i Grimstad. Det er de jeg foretrekker. Andre har sine favoritter 🙂 

Ha en god natt alle sammen – jeg ser på statistikken at det har vært en vanvittig trafikk her i dag! Tusen takk til alle som har vært innom 🙂 En riktig god natt til dere alle! 

 

#blogg #mamma #jobbmamma #butikk #håndarbeid #strikk #garn #shopping #strikke #hobby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..