Søm og kos

I dag er det som sagt gavesøm som står på planen, og jeg er godt i gang. Eller.. eh.. godt og godt.. 50% er ferdig nå kl 1330, så fort går det ikke akkurat :-p Men men, jeg koser meg. Har tredd maskinene, kostet og kost litt med de.. hehe, og da syr de såååå pent. Spesielt er jeg glad i L220 min, som syr nydelige oppleggsømmer! 

Jeg angrer enda ikke på at jeg solgte Babylocken, 1150MDA syr nydelig! Skulle jeg byttet den i noe, er det bare oppgradering til 1300 men det er ikke vits. Den har jeg hatt før, og SÅ stor forskjell er det IKKE 🙂 

I dag kom pakke fra Bernina som jeg har ventet på. Nåler i masser (nåler ER viktig), trykkføtter og magasiner. Gleder meg til å kose meg med disse! 

Jeg har sagt det før, men jeg ELSKER disse tilbehørskapene som jeg har til Bernina maskinene mine. Trykkføttene blir godt tatt vare på, og det er oversiktlig og fint! Dog, er jeg begynt å fylle opp skap nr 3…. *sparke* en det er jo så gøy med trykkføtter, og de gir så fine resultater 🙂 Har du mange trykkføtter til din symaskin? 

#nåler #trykkføtter #bernina #symaskin #covermaskin #overlock #håndarbeid #søm #sy #tilbehør #hobby #homemade #mammaliv 

2 kommentarer

  1. Eli Heggelund Westgård: De tilhøre maskinene, Bernina. Har du ikke Bernina, får du ikke tilbehøret til å passe. Nålene får du kjøpt i lokale sybutikker eller på nett – feks sysiden.no

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..