Har du hørt om Oslo Runway?

Alle bildene er pressebilder fra Oslo Runway

 

OM OSLO RUNWAY (fjorårets tekst) 
OSLO RUNWAY er en ny, norsk motearena initiert av THIS IS PR i samarbeid med L´Oréal, Mercedes-Benz og Redken, med støtte fra Norwegian Fashion Institute (NFI). Norge savner i dag en arena hvor etablerte norske designere kan vise sine fremtidige kolleksjoner til innkjøpere, presse og opinionsledere. Under OSLO RUNWAY i august 2015 vil utvalgte norske designere få muligheten til å vise frem sine SS16 kolleksjoner til presse, innkjøpere og opinionsledere. Arrangementet vil fokusere på norske designere som allerede er godt etablert på det norske markedet.

I år skal OR arrangerer i Den norske Opera i Bjørvika. Er ikke det kult? utrolig stilig å kombinere to slike «kulturer» sammen. Den 9 Februar kl 12.00 går Mood of Norway over Catwalken, og viser frem kolleksjonen. Der skal jeg sitte. 🙂 Moods of Norway er en av flere visninger jeg skal sitte å se på. Trenger jeg si jeg gleder meg? Ganske ofte, men innimellom – elsker jeg jobben min, litt mer enn ellers. Akkurat dette, er et slikt moment 🙂 Som presse, skal jeg få meske meg i nyheter, ideer og ikke minst designerinspirasjon. For å komme med på visningene må designerne godkjenne eller invitere deg, slik at du får et «sete» under visningene. Jeg skal på flere visninger, og gleder meg noe helt utrolig. 

For mange er catwalks og designermøter en drøm, når man er hobbysyer. Jeg husker mitt første møte med Tine Solheim, selv om det var i jobbsammenheng, har man lyst å be om en autograf. En stund etterpå traff jeg henne igjen på settet til «Det store symesterskapet», og noen måneder senere – var jeg og hun konferansierer under et arrangement på Lillestrøm. Det er rart hvordan verden og veier krysses? 🙂 Litt senere skulle jeg få sjansen til å være med på et kurs, hjemme hos Tine – og plutselig så var den superflinke damen ikke en litt opphøyd, skummel designer  lenger – men en hyggelig, koselig dame som jeg fikk lov å bli enda mer kjent med. For mange er det å treffe en «kjendis» stort, og graden av kjendis varierer. Det kan være en nettprofil, designer, tvansikt, forfatter – men ofte reagerer vi likt, med litt stjerner i blikket og høy respekt. En slik følelse kjenner jeg på, for dette kommende arrangementet. 

 

Og tro meg, dere skal få oppdatering her – selvfølgelig ! 🙂 

 

#oslorunway #designere #mote #catwalk #jobbmamma #redaktør #moteliv #operahuset #stil #søm 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..