Summerfeeling!!!

For en fantastisk følelse, og våkne opp til vindstille og 18 grader kl 07 ! Alle er på bena, og det later til å bli en fantastisk dag 🙂 I går ble Kreativ Strikk og Strikkemagasinet levert, så det gir et lite pustehull i dag! Planen i dag er «meg-tid» på House of Beauty. Jeg går til Sabina der, fast i mnd – som er helt fantastisk flink! 

Jentene sykler avgårde i nydelig sol, og livet føles ganske så, veldig, absolutt ålright! 

Jeg og mediapappa hadde oss en liten tur, kort dog – på sykkel i går. Det var nesten for varmt, i alt kjøreutstyret :p Vi fikk hentet Medium, som hadde vært på jobb i klatreparken. Supert at ungene har fått sommerjobber! Det er noe spesielt med sin første skikkelige sommerjobb, og få utbetalt lønn/sine egne penger. Jeg tror det er viktig både for mestringsfølelse og ikke minst utviklingen, at tenåringene har jobb og tjener litt penger. 

Jeg sitter å sorterer i bilder, det er både på godt og vondt at bildene er blitt digitale. Mindre sjans for «bommerter» i fremkallingen, samtidig så er jeg mye mindre flink, til å fremkalle. Bildene blir liggende på disker og blogg 🙂 Men lite i album. Ungene har egentlig veldig stor glede av å se i de, så jeg burde kanskje feste flere minner til ark 🙂 Men, i sorteringen fant jeg noen bilder i dag, som oser av sommer. Disse er noen av favorittene mine – 1 Juni, første offisielle sommerdag! 

Håper du får en strålende sommerdag!! 

 

3 kommentarer

  1. Det er så herlig når man virkelig kjenner at sommeren har kommet! 😉 Flotte biler! 🙂
    Og ja, det har jo blitt litt slik, at bildene bare blir liggende på PC`en nå i disse digitale tider… Vi bruker å koble PC til TV`en, og sitte å ser på bildene der. Koselig det også, selv om det ikke blir det samme som å sitte å bla i et album!
    Håper dagen din er super! ❤ Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..