Sybok 2 i farta…

Det arbeides på spreng med bok 2. Bilder tas, tekster skrives, nye modeller sys og denne uken skal de siste bildene tas. Turen går ned til Sarpsborg. for å ta de siste bildene. Stoffbutikken.no, v/Astrid og flinke Malin har stilt med stoffer og søm av modeller. Fantastisk innsats, må jeg si!. Jeg er spent på å komme ned, å se modellene og ikke minst, håper jeg på pent vær! Bildene skal tas ute, og jeg håper jo – at ikke damene må stå i regn og 5 grader… :-p 

 Boka skal denne gangen omfatte «vanlig» centilong. Det vil si 34 – 46. Plussboka er i str 46-56 med noen få fra str 34. Så dette blir et nytt spennende prosjekt. Til neste år, kommer det ENDA, en ny bok – men mer om det, etter at denne er sluppet! 

Jeg er utrolig heldig, som har en så spennende hverdag. Arbeidsdagene er ikke aldri like – og her jeg sitter ute i sola, og trykker på tastaturet – er livet fantastisk deilig! Kaffe i koppen, barna på skolen og stille arbeidsro. Nå skal jeg snart ta fatt på mer redigering, samt rydde utav posene fra turen. Mine poser, er ikke så mange – kontra det noen av de andre damene kom hjem med… hehe…. 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..