Tandoori på grillen

// REKLAME, SPONSET //

Dette innlegget kommer sent, i forhold til planlagt. Men sent er bedre enn aldri? Tiden har ikke helt vært på min side og når jeg er så heldig å få teste noe, ønsker jeg ha litt tid til det. Heldigvis var dette lang holdbarhet på, så det kunne vente litt. Når det kommer til mat, liker jeg å finne frem til noe selv – og ikke bare vedlagte oppskrifter. 

Jeg fikk en pakke i posten for en stund siden, med mat fra Masala Magic. Ris, tandoori paste og mango chutney. Nydelige lukter og innbydende innpakning. Tandoori pasten blandet jeg med yoghurt og smurte på kyllinglår, som senere ble lagt på grillen. Ca1 times marineringstid. Tilbehør er ris (jeg hadde ovnstekte poteter med litt tandooriblanding og havsalt på). I tillegg lagde jeg en søtlig salat, som er godt til det sterke, og selvfølgelig mango chutney. 

Det ble altså så godt! Pasten er skikkelig spicy, og svoger som var på besøk – som har vært i India, sa at dette var gode autentiske smaker! Nydelig smaker, og supergodt! Bør prøves, se etter Masala Magic i butikken din. 

Her var vi i alderen 8 til 43 rundt bordet, og alle likte det. Kyllingen trengte ca 40 minutter på middels varme på grillen, og ble sprø og smakfull. De salte potetene, søte salaten med olivenolje på – gjorde en litt annerledes men utrolig god opplevelse. Prøv deg frem, for dette er gode smaker, som du kan kombinere og prøve deg litt frem selv. Det er mange gode oppskrifter også, du kan se på webdsiden. 

Fra produsenten: Indisk mat blir mer og mer populært i Norge og med dette i bakgrunn ønsker vi å hjelpe, slik at man kan få den autentiske og ekte smaken. Matserien Nirus Masalamagic består blant annet av paster som blandes med naturell yoghurt og tilsetter farge og smak. Pastene er basert på hovedingredienser innenfor nord-indisk kjøkken ; koriander, curry og tandoori. Vi i Masalamagic er opptatt av REN mat uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer. Ikke minst har vi fokus på allergivennlig mat som har gjøt at produktene våre er naturlig melke- og glutenfrie. Masalamagic AS er en liten familiebedrift med ambisjoner om å øke interessen for indisk mat på norske fat.

#deleoppskrift #masalamagic #mat #indisk #matopplevelser #familie #mammaliv #blogge #sponset

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..