SVG filer på Brother Scanncut

 

Det er en del som lurer på om SVG filer kan brukes direkte i Scanncuten. Foreløpig kan man ikke det, meg bekjent. Men ved  bruke Scanncutcanvas går det fort og greit å gjøre om de filene du måtte ha lastet ned i SVG. Her skal jeg vise kjapt hvordan. Tutorialen stopper når filen er i maskinen, jeg har ikke tid til å vise hele prosessen med kuttingen av denne aktuelle filen – men det kan du se flere bildeserier av, i kategorien Brother Scanncut her i bloggen. Kategorien ligger i høyre meny her. 

Jeg bruker en fil fra SVGCUTSDet er mange fine filer der, du lett kan konvertere. Bare husk å sjekke rettighetene til disse filene før du begynner masseproduksjon og evnt salg. 🙂 

Først må du gå til http://www.scanncutcanvas.brother.com. Har du ikke konto her, så lag deg en. Det er lett, raskt og enkelt. Denne siden fungerer både på nettbrett og mobil også (hvertfall hos meg, ipad og android) 

Når du har logget på, kommer du inn hit. Trykk på NEW, dermed åpner du en ny fil – som du skal åpne SVG filen din i. 

Når du har fått ett nytt «ark», skal du finne knappen som står SVG på. Den ligger som nr 4 fra venstre i menyen. 

 

Trykk på denne 

Nå får du opp ett nytt vindu, her trykker du på choose file. Da får du opp pcvindu (husk at jeg bruker mac og at ting er helt annerledes på windows 🙂 ) Finn filen din, slik du normalt ´gjør med bilder, dokumenter ++++ 

Voila, så åpner filen din SVG fil. Og nå er den konvertert. Det vil si, den er klar for maskinen din. Du skal nå lagre denne filen, for å få den over på din scanncut. Jeg har 900 og den overfører trådløst, men har du feks 600/840 – skal du via en minnepinne. 

Trykk på den store lilla, Download knappen. Du får nå nytt vindu opp…. 

Her skal du velge, DOWNLOAD TO PC 

Jeg finner filen igjen i NEDLASTINGER hvor du finner den, er avhengig av enten hvor du har standardlagring eller du valgte da du lagret den nå. Nå skal ikke åpne filen. Men dra den/kopier den direkte over til minnepinnen din. 

Sett pinnen inn i scanncuten, og velg den fra PATTERN menyen. Du har nå konvert og lagret en SVG fil ! 

Lykke til ! 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..