Og maskene går til……

Kofferten er nesten ferdigpakket, og passet ligger klar. For første gang (utenom Instagram) skal jeg dele med dere, hva som skjer de neste dagene. De som kjenner meg godt, vet at jeg er adoptert og 50% koreansk.

Nå har det seg slik at tilfeldigheter tar meg plutselig tilbake til landet, jeg forlot for 36 år siden. Jeg har aldri hatt behov, savn eller lengsel etter å se fødelandet mitt. Alle fakta om opphav +++ fulgte meg som baby, og jeg elsker pappaen min over alt på jord – noe som har vært med på å lage rammer, og tilhørighet som norsk.

Så nå…. plutselig får jeg muligheten til å se, lære og vite mer om mitt fødeland. Hva er mest spennende? Hva er mest skremmende? En liten periode blir jeg guidet og skal besøke bistandsprosjekter i Seoul. De neste dagene, skal jeg klare meg selv.

Et fremmed språk, fremmed kultur og kanskje fremmed utseende som 50% koreansk. Om få timer starter en reise og eg eventyr som kanskje vil gjøre mer inntrykk enn jeg klarer å forestille meg.

Mange lurer nok på om jeg vil oppsøke biologisk familie. Nei det vil jeg ikke. Jeg har min familie her, her i Norge. Min biologiske familie har bidratt til at jeg har fått det gode livet jeg har, og det er jeg takknemlig for. Men om jeg er spent? Det kan du være sikker på! ❤

Jeg er usikker på hvor mye jeg får oppdatert bloggen underveis, Instagram med. Men har du Snapchat, vil jeg forsøke å ta dere med til andre siden av kloden (nesten) og se hvordan opplevelsen blir… 💛 Vil du være med på reisen?

Snapchat : mediakaos

13 kommentarer

 1. Wow! 😉 SÅ utrolig spennende!
  Håper du forteller litt fra turen din da, gleder meg på å høre (lese). Kos deg masse! Og riktig god tur!
  «Må itj fårrå nålles» som vi sier i Trøndelag, ta godt vare på deg selv! ❤ Klem

  Liker

 2. Heisann. jeg kom plutselig innom bloggen din i dag. Jeg ønsker deg en god tur i Seoul 🙂 og håper at alt går bra. Jeg er også adoptert, men ikke fra Korea (er født og oppvokst i Norge), men min biologiske mamma er adoptert fra Sør-Korea (Seoul), så jeg er kvart koreaner 🙂

  Liker

 3. Det er jeg 🙂 (min biologiske mor har amerikansk far og sør-koreansk mor, hun ble født i korea og adoptert til Norge), min biologiske far er halvt norsk og halvt finsk 🙂 Tror også jeg har noen japanske tanter og onkler, men vet ikke så mye mer enn det 🙂 men har kontakt med min biologiske mor, hun bor en times kjøretur fra meg her i Norge.

  Liker

 4. Blir litt sånn. Det jeg vet er i alle fall at faren til min biologiske mor var amerikansk soldat, eller så vet jeg ikke så mye mer om familien der… på farssiden så bor moren til min biologiske pappa en time unna meg også..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..