Kaffe og påskestemning …

Egentlig så skal det være kaffe og skolestart – fordi det er der vi er i produksjonen 🙂 Men akk, akkurat i dag har jeg lyst å leve litt i nuet :p I går bestilte jeg en del mosgummi hjem. Det er et fantastisk morsomt materiale å arbeide med, og ikke minst til Scanncuten. Tykt, holdbart og samtidig mykt og fint. 

Mens jeg satt å surfet etter noe helt annet – dukket disse opp (bilde over, bilde er fra Lageraus.no) Søte, helt enkle eggeholdere og ikke minst ideen med enkle tegninger på – elsker jeg! Og prisen var ikke ille, 19 pr stk. 6 stk for 99,- Gjett om jeg har sittet hardt å ignorert visakortet 🙂 Jeg fant masse fin og rimelig påskepynt, med ideer til – hos Lagerhaus. Jeg har ikke «oppdaget» denne butikken før i dag. De har ganske fine priser og mye fint 🙂 

Tenk deg disse da, ved siden av de rosa pastell eggeholderne… *smelte* Jeg er ikke så veldig søt, pastell og sukkerdame ( :-p ) men disse falt jeg veldig for. Akkurat når det gjelder sesongpynt, er jeg hakket mer søtere i stilen, enn til vanlig. 🙂 Bånd, pynt, fjær, maling – det er bare fantasien som setter grenser når det kommer til kreativitet og hjemmelagede ting. 

// Innholder lenker //

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..