Lag din egen påskehare (maske/hatt)

Hva er søtere enn en liten påskehare? En selvlaget en, er vel toppen av lykke? Denne er morsom å la ungene lage selv. Skjær ut de enkle delene og la ungene pynte og pimpe i vei. Har du ikke Scanncut, så kan du bare klippe ut haretoppen med saks, og pynte i vei med det du vil. Her er det kreativiteten som er i fokus! 

Vil du laste ned filen, finner du den i Scanncutcanvas. Det er eldre fil, så du må scrolle litt nedover for å finne den. Den er beregnet for papir, men den blir nok superkul og holdbar (ikke minst) i mosgummi. Husk å bruke rosa matte, og lilla kniv, ved bruk av mosgummi. 

Samme prinsippet gjelder her som ved alle andre SVG eller FCM filer, trykk på SVG og last inn filene. Denne er delt opp i mange filer, så her kan du enten kjøre ut ett og ett bilde/fil, eller plassere rundt på matten og bruke scanningen. 

Legg papiret på matten din, bruk helst den grønne – som er low tack til papir. Har du slitt ut de andre mattene, så fungerer nok det også fint :p 

Overfør filene trådløst, eller last de via USB. Har du ikke kjøpt deg maskin, og har råd til det – gå for en av de trådløse modellene ! Det forenkler jobben og øker gleden ved prosjekter, som har mange deler + farger. USB går HELT fint det også, men man må være litt bedre på planlegging (som jeg ofte er dårlig til) 

Her bruker jeg flere farger samtidig. Slik sparer jeg tid, og jeg får brukt opp masse fine rester! Elsker at alt kan brukes 🙂 

Lim, pynt, pimp til du ikke tør mer! Og du har en flott maske på vei… 🙂 

Så VOILA ! En stk flott maske ferdig ! 

Skulle du nå sikle noe veldig etter en Scanncut, så ta kontakt med Lillestrøm Sysenter v/Kenneth Fellingen, eller Vinylhobby.no ved Stian Samuelsen. Begge to gir deg knallgod service, og sistnevnte har rikelig utvalg i vinyl også. 

 

// INNEHOLDER REKLAME, LENKER //

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..