Klare for Oslo…

Jentene er ekstatiske etter å ha vært på Marcus og Martinus konsert i går! Det var kusinen til mediapappa som endte som det heldige følget – like lykkelig som jentene 😛 I dag er planen nokså mange ærend i storbyen – Lille har shoppingønsker +++ så dagen raser nok avsted. Mediapappa skal ha sendinger fra Radio Metro sitt studio i dag, så det er litt annerledes dager – disse to dagene i Oslo, men deilig det også. Stor kontrast til Tyrkia og 48 grader! 

Ikke mye badeliv på oss her i Tigerstaden. 

Scandic St. Olav som vi bor på, har funnet frokostpris – og det er det jammen ikke vanskelig å forstå hvorfor! En fantastisk, vanvittig stor og deilig frokostbuffe her! Vi som trodde buffeene vi har fått i Tyrkia, var store – men dette er også i toppklassen! Både godt, kaldt, varmt, sunt og usunt.. er man i feriemodus, så er man i… eller vent litt, vekta… tja… joda litt er lov :p 

Det er noen som spør om bildene er tatt med mobil, i det siste. JA, det er de. Absolutt det aller meste, den siste måneden er blogget med mobilbilder. DSLR var faktisk ikke med til Tyrkia en gang, og den lille rakkeren som stoppet meg i Seoul – ble også hjemme :-p Noen av bildene i litt dårlig lys, ser man lett er mobilbilder, men andre igjen – er faktisk veldig bra. De er tatt med iPhone 7+. 

Håper du har hatt en flott start på dagen, og får en fin mandag! 

 

6 kommentarer

  1. Iphone 7+ tar gode bilder i godt lys 🙂 og potrettmldusdn i dagslys er knallbra! LV vesken din er virkelig naice. 😍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..