Dagen derpå, messefølelsen..

…. er uten stemme og litt sliten (høres ut som en måke på Snap) og jobber med å sortere etter messen. Det var SÅÅÅÅÅÅ utrolig hyggelig at mange følgere både fra bloggen og Facebook stakk innom. 

Jeg er håpløs med hukommelse på folk. Mange som kom til standen, kjente jeg jo igjen ansiktene på. Noen fra tidligere messer, eller Facebookbilde, snap osv. Så står man der, mener man husker igjen personen, men ikke hvorfra. Så om noen fikk et ahablikk, eller skeptisk tenkende – er det ikke for å være uhøflig, men jeg trenger et hint eller ti – hvor jeg har dere fra 😛 

Messer og arrangementer er den arenaen vi har mulighet til å treffe dere lesere på. Derfor er det veldig moro når dere kommer innom å hilser på. En annen ting som var veldig gøy, var at mange kjøpte boka mi! Både fra vår stand og fra andre som hadde den med! Nydelige tilbakemeldinger fikk vi også på den! Fantastisk! 

Gode venner svingte også innom standen, en fantastisk helg! Med masse flotte folk, og god mat! 😀 

Flere av dere fikk nok hilst, evnt fikk et tilbud fra Stine og Kathrine. To fantastiske, blide damer som jeg er så heldig å både jobbe med i helgen, og være venninne med! Disse kommer du nok til å treffe flere ganger, om vi sees til messe! 

Jeg håper du som var til messen koste deg masse! Og at du ikke rakk det, får sjans å komme til neste år ! 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..