Dalende temperaturer….

Man kan på ingen måte si det er kaldt utenfor. Men fra 33 grader, til 22 er en markant endring, og det merkes litt. Men om det kan forsvares å kjøpe inn tykk ull, er en annen ting 🙂 Men, nå ble det gjort i går. #Sandnesgarn Kos, ble kjøpt inn, og det skal bli en sikksakk jakke fra hefte 1616. Det er noe underlig å kjøpe norske Sandnesgarn her i Danmark, og ikke minst betale en god del mer for det, enn hjemme. Men men, det er jo for hygge? 

Bloggen har ligget i brakk en stund, delvis fordi jeg er i en overgang med forandringer både privat og hva jeg skal gjøre til daglig – men også fordi det ikke har vært noe særlig tid til håndarbeid. Prosjektet i Manchester ble avsluttet før sommerferien, og nøkkelen avlevert i Juni. Det var underlig å si farvel til en by, som man har lagt så stor elsk på, som jeg gjorde med Manchester. Den dag i dag, er det med hånden på hjertet den fineste byen jeg har vært/bodd i. 

Sommerferien har bestått av både Gran Canaria (2 uker uten strikketøy) og 1 uke rundt i Norge (også uten strikketøy) og 1 til slutt 1 uke med jentene her i Danmark. Fra Manchester til Frederikssund, en liten by utenfor København, hvor en del av tiden skal tilbringes fremover. 

En av de fine tingene ved å være i DK, er alle de søte, små, mega hyggelige butikkene. Alt fra store (med kafe og helt annet konsept enn i Norge) Stoff og Stil, til de små franchise butikkene Stof2000, til små private butikker med stoff og-/eller garn. Kos-garnet ble kjøpt hos Strikketøsen, i Slangerup, en liten men fantastisk butikk, med mye deilig utvalg. I tillegg var jeg innom Syhjørnet i Frederikssund, for å kjøpe et par glidelåser. 

Håper alle har en fin dag, og en god skolestart uke, for de som det gjelder 😀 

 

 

#garn #håndarbeid #sy #søm #stoff #tekstiler #shopping #danmark #københavn #strikke #strikking #sybutikk

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..