Innstallering av CanvasWorkspace

Endelig er det kommet software til både mac og pc. Det var på tide, eller? Når du går til CanvasWorkspace på nett, kommer dette vinduet opp (når du har logget inn) Her skal du velge hvilket operativsystem du bruker. Selve programmet er faktisk ganske s likt, noe jeg syns er kult i seg selv. Ved trykke på «Download» kommer du direkte til siden du skal hente ned softwaren.

Som du ser er det nå oppført både Windows og mac i selve dialogvinduet. Det er samme prosess for begge deler, det er kun selve installasjonen som er annerledes.

Du blir tatt til denne siden, der du velger språk og hvilket system du bruker. Velg den maskinen du har, feks 900 – og du blir sendt videre.Her skal du klikke på navnet, se på bildet og der kan du se at CanvasWorkspace navnet er lilla – det er den lenken du skal klikke på. Du skal nå få opp et nedlastingsvindu, både på mac og pc. Så velger du et sted å l lagre filen din.Bekreftelsen er litt annerledes på windows og mac, men du får spørsmål om du vil installere på begge (åpne filen) når den er ferdig. Følg bare de stegene du blir bedt om, og voila er den installert.

Når du så åpner programmet, kan det hende du kjenner igjen innloggingsvinduet. Hadde du en konto på CanvasWorkspace på nett, evnt den gamle scanncutcanvas, er det samme konto du skal logge på med her. 🙂

Mange vil kjenne igjen «interfacet» altså utseende fra nett. Knappene/ikonene er de samme, men de har «ryddet» litt i forhold til online versjonen. For de som har snust på windows versjonen, så har dere nok sett dette før. Det er nemlig helt likt 🙂

Noe som er utrolig kult, er at nå kan man lett (!) bruke sine egne fonter +++ Så skal man ikke laste ned, eller trace tekst mer. Deilig!

Designpacks og alt du har kjøpt, ligger her som før. Bare bla i fanene, så finner du igjen alt du hadde i online versjonen!

Masse lykke til, om du nå skal igang med å installere 😀

Reklame

Én kommentar

  1. […] nedlastede versjonen. Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, kan du lese i dette innlegget HER. Som du ser har du et ikon som ligner på et stempel, til venstre i bilde. Der under finner du noen […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..