Scanncut stamp kit

Scanncut stamp kit – er artig kit som kan brukes til mange ting. Både for scrappere og andre. Det er superenkelt bruke, og når du kjøper kitet får du alt du trenger med.

Man kan kjøpe både akrylmattene og blokkene (klossen) løse, siden du kan skjære mange forskjellige fra et ark, og bruke de om igjen – kan det være lønnsomt, i forhold til å kjøpe løse, ferdige stempler.
I CanvasWorkspace (bildene er fra den nedlastede versjonen. Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, kan du lese i dette innlegget HER. Som du ser har du et ikon som ligner på et stempel, til venstre i bilde. Der under finner du noen ferdige bilder, men du kan selvfølgelig både lage dine egne, og last inn fra nettet. Fantasien bestemmer.
Når du er fornøyd med bilde, går til File og velger Transfer FCM via the internet, OBS ! Dette er kun om du har en trådløs Scanncut. Om du ikke har det, feks 600 eller 840 må du velge Export FCM File. Da vil filen lagres i din pc.
Du får en bekreftelse på overførselen eller lagret fil
Så er det faktisk så enkelt som å pakke ut klossen, og lime akrylbitene på 🙂
De er selvklebende, så det er enkelt å sette dem fast
Det følger med en liten blekkpute i kitet,, men her bruker du selvfølgelig bare det du selv føler for. Om du har noe liggende fra før, så bruk bare det.
Snu klossen og trykk
Når du er ferdig med trykket, er den enkel å gjøre ren. (avhenger nok av malingen/blekket du bruker) skyll klossen i varmt vann og den er klar til ny farge.

Voila ! Du har nå laget ditt første kule trykk !

Lykke til !

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..