Hvor er buksa mi?

 • «Kan jeg slippe SFO?» 
 • «Kan jeg også sykle til skolen, og slippe SFO?»
 • «Kan jeg ha nugatti på brødskiva, selv om det ikke er fredag?»
 • «Har du sett busskortet mitt?»
 • «Kan jeg få noe ekstra med på tentamen»?
 • «Kan jentene sykle rett hjem, før SFO?» – «Det har jeg akkurat svart ja til kjære…» 

Før man har rukket å komme utav sengen, har man allerede tatt stilling til halve dagen 🙂 Innimellom disse spørsmålene, sendes en tekstmelding ned i kjelleren «er du stått opp?» Jeg har nemlig ikke hørt motorsykkelen starte enda. Ikke noe svar…. Men motorsykkelen starter, romstering, og vill styr nede i 1 etasje. (Kl 08 kommer svar: Ja… nåja, er du våken ja..) 

De fleste dagene fortoner seg slik her. 🙂 I går kommer Jumbo opp trappa i vill fart, og lurer på hvor alle sokkene er. Tja… sett i skapet ditt? Eller den rene haugen med klær, i stolen din? Så forvinner han. Medium sitter i sofaen i tvstua og roper «er det ark i printeren?» (som står 1,5 meter foran han) «Tja, det vet jeg ikke, jeg er på kjøkken og du sitter foran skriveren – har du sjekket? Lille kommer inn igjen etter å ha hentet sykkelen i garasjen «mamma, hvor er hanskene mine?» «Ligger ikke de på benken i gangen, der du la de i går?» Knøtta? Hun er kanskje den som spør minst, men vimser mest i sin leting etter ting og tang 🙂 

Men slik er det med storfamilie. Og uten å hverken forgylle det, eller la det gå sport i å være mest kaotisk mamma – er dette noe man faktisk setter pris på. 

Jeg og mediapappa så på tv etter legging i går, rolig og med et glass vin. «Gruer du deg til å dra nå?» spør han. Og når jeg kjente etter, så ja. Faktisk … litt. Jeg som tidligere aldri gruet meg, men gledet meg til alle reiser. Gikk det for lang tid mellom reisene, kunne man se travegropa foran utgangsdøra – jeg hadde behov for den forandringen. Men nå, ble det plutselig lenge med 10 dager – og ikke minst, det er faktisk ganske langt til Nicaragua.. hehe 🙂 Mye lenger enn DK der jeg normalt reiser en uke på jobb. 

I dag må kofferten frem, de siste tingene på handlelista må unna – for i morgen reiser jeg 🙂 Etter noen avtaler i byen, skal jeg sette meg i sola og nyte en utekaffe! 🙂 Håper både formen og været er bra hos deg! 

 

 

2 kommentarer

 1. Her er været elendig (verre enn i går), men formen er fin! 😉
  Det er de små tingene i livet man setter pris på. Og når du skal på en slik tur, som du skal, så langt vekk.. Skjønner jeg veldig godt at alt kjennes litt annerledes ut! ❤ Men du får jo en reise for livet, og gjensynsgleden med familien din kommer til å bli stor og god når du kommer hjem igjen! Lykke til med pakking! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..